Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Σωτήρης Κωτσοβός: "Επιτέλους να μάθουμε άμεσα τους εχθρούς του τόπου κ. Καμπόσο, αλλιώς..."

Με το πρόσχημα συνεχών ανούσιων δηλώσεων , δήθεν συνεντεύξεων, εορτών και λοιπών ευκαιριών ο δήμαρχος κ. Καμπόσος έχει επιλέξει να βομβαρδίζει όλους τους δημότες με συγκεκριμένους στόχους :
1. Να απαξιώνει εντελώς κάθε προηγούμενη δημοτική αρχή και ταυτόχρονα να υπονοεί σαφώς σε βάρος των προηγούμενων, ύποπτες διαχειρίσεις, και ανικανότητα.
2. Να δικαιολογεί την δική του αδυναμία αλλα και της ομάδας του να κάνουν κάτι συγκεκριμένο, με την υπόδειξη ως υπαίτιων κάποιων «ρουφιάνων, συκοφαντών και εχθρών της πόλης.» τους οποίους ουδέποτε κατονομάζει ....
3. Να αποφεύγει να μιλά ή να υποβαθμίζει και να ειρωνεύεται απαξιώνοντας καθε προηγούμενη προσπάθεια για την πόλη, χωρίς να δίνει ουσιαστικές απαντήσεις σε όποια θέματα γίνονται σαφείς καταγγελίες .
Εμείς, επειδή αυτό το βιολί της κοροιδίας του κόσμου πρέπει κάπου να σταματήσει,τα κινούμενα έγγραφα στην τηλεόραση με τα «λεφτά με ουρά που έχουμε» και οι απειλές για κάποιους αόρατους εχθρούς κλπ, του ζητάμε να αφήσει αυτές τις αοριστολογίες και να πεί απόλυτα αποδεδειγμένα με πλήρη ονοματεπώνυμα, χρόνους και ποσά :
1. Ποιούς εννοεί, πώς & πότε προξένησαν ζημιά στον Δήμο είτε συκοφαντώντας είτε εμπλεκόμενοι παράνομα σε διαδικασίες σε βάρος του.
2. Πόσους αντιδημάρχους έχει ορίσει απο την αρχή της θητείας του μέχρι σήμερα και πόσους ειδικούς συμβούλους για τον εαυτό του και ποιούς.
3. Πόσους έμμισθους προέδρους και αντιπροέδρους σ΄όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου έχει ορίσει μέχρι σήμερα.
4. Πόσα χρήματα στοίχισαν στον Δήμο ο καθένας απ΄αυτούς και το σπουδαιότερο τι ξεχωριστό πρόσφερε ο καθένας του σ΄αυτό τον τόπο , που δεν μπορούσαν ή δεν όφειλαν να το κάνουν οι υπηρεσίες και πρέπει να το επιβαρυνθούν ξεχωριστά οι πολίτες .
5. Πόσα χρήματα πλήρωσαν ο Δήμος , η ΔΕΥΑΑΡΜ και η ΚΕΔΑΜ σε μακροχρόνιες διαφημίσεις σόλα τα ΜΜΕ και για ποιούς λόγους.
Αυτά τα χαρτιά να βρει και να μας δείξει ο κ. δήμαρχος στην τηλεόραση και να κόψει το παραμύθι με τους θεατρικούς μονολόγους για τους εχθρούς που του δένουν τα χέρια. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν τίθεται θέμα νομιμότητας, αλλά τεράστιο θέμα κοινωνικής και πολιτικής ηθικής, ειδικά στις μέρες που ζούμε.
Αν δεν το κάνει αυτό θα φωτογραφίζει τον εαυτό του και την ομάδα του ως τους μόνους υπαίτιους και υπεύθυνους της απαξίωσης και της οπισθοδρόμησης του τόπου απο κάθε πλευρά, αλλα και ως συκοφάντες του οιουδήποτε έχει πολιτικά άλλη άποψη απο τον ίδιο και τους κλακαδόρους του..
Τον προκαλούμε και περιμένουμε άμεσα ξεκάθαρες απαντήσεις, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς για να μάθει ο κόσμος πόσο μας στοιχίζει όλο αυτό το τηλεοπτικό πανηγύρι για να κουκουλώνονται οι αλήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: