Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ιστορικό Ράλλυ Δαναών

Ημερομηνίες Event: Σάβ, 22/09/2012 - Κυρ, 23/09/2012

 Ο σύλλογος Κλασικού αυτοκινήτου AC3 (Argolis Classic Car Club) «7ο Ιστορικό Ράλλυ Δαναών».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο αγώνας ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 2 (ξεχωριστή Βαθμολόγηση για κάθε ημέρα).
Ο σύλλογος AC3 φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες 2 ημέρες απολαυστικής οδήγησης σε όμορφες ασφάλτινες ορεινές διαδρομές της Αργολίδας.
Με σημείο αφετηρίας τον Αρχαιολογικό Χώρο Μυκηνών, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν συνολικά 240 χλμ, όπου θα περιλαμβάνονται 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας M.Ω.Τ (έως 50χλμ.).
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 50 κλασσικά Ιστορικά Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες. Πολλές συμμετοχές εντός και εκτός Νομού καθώς και 2 διεθνείς (Ολλανδία και Γερμανία) πλαισιώνουν τον Αγώνα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως ο Ac3 έχει την δυνατότητα να διοργανώνει άρτιες εκδηλώσεις με χαμηλό κόστος και μεγάλη προσέλευση.
Η λέσχη παλιού αυτοκινήτου AC3 (Argolis Classic Car Club) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που συγκροτήθηκε το 2007 στην Αργολίδα από μια ομάδα φίλων του παλαιού αυτοκινήτου. Είναι κατοχυρωμένη νομοθετικά υπό την σημερινή του μορφή και αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους και κατόχους ιστορικού-παλαιού αυτοκίνητου και μοτοσικλέτα για την περιοχή της Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: