ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ
Παράγεται στο Ναύπλιο από γάλα γαϊδούρας.
Μπορεί τα γαϊδουράκια να θεωρούνται είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα, όμως ο 52χρονος Σπύρος Οικονόμου αποφάσισε να δημιουργήσει μια φάρμα με τα συμπαθητικά τετράποδα στο χωριό του…
Η φάρμα του κ. Οικονόμου στήθηκε στο χωριό του, τον Άγιο Δημήτριο, κοντά στο Ναύπλιο. Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων, γεμάτη με ελιές, σταβλίζονται προς το παρόν 30 γαϊδούρια, που είναι ελεύθερα να κινούνται και να βόσκουν.
Αυτά αρμέγονται 3 φορές τη μέρα και το γάλα αποστραγγίζεται και εμφιαλώνεται σδε μπουκάλια των 200 ml, που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Η ημερήσια παραγωγή είναι 20 λίτρα και σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς, η τιμή αγγίζει τα 30 ευρώ το λίτρο.
Στην ιστοσελίδα latte.gr μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για το γαϊδουρόγαλα.
Μπορεί τα γαϊδουράκια να θεωρούνται είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα, όμως ο 52χρονος Σπύρος Οικονόμου αποφάσισε να δημιουργήσει μια φάρμα με τα συμπαθητικά τετράποδα στο χωριό του…
Η φάρμα του κ. Οικονόμου στήθηκε στο χωριό του, τον Άγιο Δημήτριο, κοντά στο Ναύπλιο. Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων, γεμάτη με ελιές, σταβλίζονται προς το παρόν 30 γαϊδούρια, που είναι ελεύθερα να κινούνται και να βόσκουν.
Αυτά αρμέγονται 3 φορές τη μέρα και το γάλα αποστραγγίζεται και εμφιαλώνεται σδε μπουκάλια των 200 ml, που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Η ημερήσια παραγωγή είναι 20 λίτρα και σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς, η τιμή αγγίζει τα 30 ευρώ το λίτρο.
Στην ιστοσελίδα latte.gr μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για το γαϊδουρόγαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου