Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η ΠΟΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ;

Καλησπέρα στη Florida!!!

9 σχόλια:

thkapetanios είπε...

dj k θέλουμε περισσότερες πληροφορίες. Τί, πως, πού, κάτω από ποιές συνθήκες κλπ...!!!!!

ATANA είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΚΡΗΤΟΣ!!ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ?ΝΑΙ Η ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!!

Καπετάνιος Π. Θεόδωρος είπε...

Μπράβο ΑΤΑΝΑ..Βάλε επιτέλους μια τάξη!

thkapetanios είπε...

Εμείς φταίμε που είμαστε καλά παιδιά. Προσπαθούμε να μην δίνουμε δικαιώματα αλλά κακώς. Αφού μας βγάλατε το όνομα τώρα θα έχουμε και τη χάρη!!

ATANA είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΘΟΔΩΡΑΚΙΔΕΣ!!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΒΡΕ!

ATANA είπε...

Ο teddyk ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ?ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ thkapetanios ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ????Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ......

teddyk είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ.ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΞΑ!!!!!!

thkapetanios είπε...

Άστους να σκάνε ,και μιάς και το ΄φερε η κουβέντα ΄΄ξα΄΄την Τετάρτη (μεθαύριο) θα είμαι πάλι στη Λάρισα!! ουάου!!!!!!!!!!!

ATANA είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ!!!ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ.ΟΥΑΟΥ!