Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BLOG

9 σχόλια:

thkapetanios είπε...

Το χαμόγελο που διαγράφεται (για όσους το είδαν) ας είναι έναυσμα για την αυριανή μέρα - και όχι μόνο-!!!

anna tamvaki είπε...

Ευχαριστώ τα μέγιστα αγαπητέ μου βλόγερ! Ένα χαμόγελο και ένα σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια στο πλάι του και με σιρόπι καραμέλας να κυλάει άφθονο πάνω του είναι ότι πρέπει γι αυτή την ώρα. Κρατάω το χαμόγελο και περιμένω τα υπόλοιπα...

ATANA είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ.ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!!!

anna tamvaki είπε...

Άντε παιδιά να μαζευτούμε στου dj k μια μέρα για τα υπόλοιπα, διότι αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με ένα χαμόγελο είναι βαθύτατα γελασμένος.
Ο Θεόδωρος της Κοζάνης εν τω μεταξύ όταν έρθει προς τα δω ας κρατάει και μερικούς σιροπιαστούς κουραμπιέδες!!!

ATANA είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ DJ K ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΝΑ ΧΟΥΜΑΡΕΙ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ DJ K,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΖΑΝΙΩΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΚΙ ΑΝ Ο DJ K ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΑΝΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο Νο 1 ΓΛΥΚΑΤΖΗΣ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ?????

anna tamvaki είπε...

Αγαπητέ ΑΤΑΝΑ, ουδείς ρουφιάνος υπάρχει στην παρέα. Πρέπει να με πιστέψετε. Απλώς ψυχανεμίζομαι τους γλυκατζήδες μια και είμαι κι εγώ το ίδιο!
(και για να σοβαρευτούμε λίγο, καρφωθήκατε από μόνος σας ΑΤΑΝΑ στο προηγούμενο σχόλιό σας)

ATANA είπε...

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ,ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΕΡΚΕΝΛΗ,ΚΟΡΝΕ,ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΠΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ)ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΤΑΨΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ Η Μ Α Μ Α!ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΤΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΙ ΠΟΛΛΑ!!

anna tamvaki είπε...

Θα φροντίσω να περάσω εντελώς τυχαία την Δευτέρα του Πάσχα από τη Φρέγκαινα. Και ίσως, λέω, ίσως να δοκιμάσω μία μεγάλη οβαλ πιατέλα με γλυκάκια αν δεν έχετε αντίρρηση!
Μόνο κάποια στιγμή να το προσδιορίσουμε χρονικά για να ξέρω τι ώρα να περάσω, τυχαία το τονίζω!!!

ATANA είπε...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ DG K ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.. ΜΕ..... Γ Λ Υ Κ Α