Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ

Από 'δω παίρνουμε και στέλνουμε "σήμα". Οι τηλεπικοινωνίες και τα δορυφορικά συστήματα στη διάθεση όλων. Εδώ η κεραία στη θέση "Διακόπι" της Φρέγκαινας.

3 σχόλια:

anna tamvaki είπε...

Α, μα τώρα εξηγούνται όλα, αγαπητέ dj k! Και αναρωτιόμουν που οφείλεται η ενίοτε ασταθής διάθεσή σας. Τέλικά, ως φαίνεται, φταίνε οι ραδιοσυχνότητες!!!

ATANA είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΝΑ ΕΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ή ΤΟΥ DJ K,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΥΠΕΡΟΞΥΓΟΝΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΤΣΙΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ??????ΓΕΝΙΚΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ-ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ.

anna tamvaki είπε...

Ελάτε τώρα, ΑΤΑΝΑ, ησυχάστε, αφού ξέρετε για ποιόν χτυπάει η καμπάνα... Φυσικά και αναφερόμουν στον dj k με τον οποίο έχω την τύχη (;) να συνεργάζομαι καθημερινώς επί δίωρο. Απλώς έχω μία μικρή εμμονή με τον πληθυντικό αριθμό όταν γράφω. Όσο για την διάθεση των άλλων Φρεγκαινιωτών δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι δεν τους γνωρίζω ακόμα καλά. Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον!!!