Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΑΠ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΦΡΕΓΚΑΙΝΑ

Τι να πω ρε παιδιά.  Είναι αυτό που μου είπε η Άννα όταν το έμαθε.
Κάποιοι δεν έχουν αποδεχτεί τον τίτλο του Ανθρώπου και παραμένουν ακόμα σε ζωώδη κατάσταση.
Γεια σας ανεγκέφαλα ανθρωπόμορφα κτήνη.
Κάνατε κατόρθωμα.
Αϊ στο διάολο ξεφτίλες.

11 σχόλια:

ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ είπε...

τα ζώα μεταξύ τους Κώστα δεν σκοτώνονται!έμεις όμως...!ΚΡΊΜΑ

thkapetanios είπε...

Nτροπή και μόνο ντροπή!!!! Από ξεφτίλες είναι γεμάτος ο τόπος το ξέρουμε αλλά να φτάνουν μέχρι εκεί!!

minak. είπε...

Φτάνουν μέχρι εκεί κ ακόμα παραπέρα.. Είναι απαράδεκτοι..!! Βέβαια δεν το ζούμε για πρώτη φορά.. Στο παρελθόν είχαμε ζήσει πάλι τέτοια κρούσματα..(με σκυλιά και γάτες) Προφανώς κάποιος καραγκιόζης δεν μπορεί να δεχτεί πως σε μια τόσο μικρή κοινωνία ένα ζώο μπορεί να είναι πιο αγαπητό από αυτόν..κρίμα....!!!!

Άννα Ταμβάκη είπε...

Συνεχώς διαπράττονται τέτοιου είδους αθλιότητες, με θύματα τα αθώα τετράποδα . Και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτοί που τις κάνουν έχουν διεστραμμένη προσωπικότητα. Αλλά δυστυχώς όλοι αυτοί οι μανιακοί παραμένουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι...

andreas kapetangauraki είπε...

Την πιο βαριά τιμωρία χρειάζονται αυτοί οι "άνθρωποι" άλλα δεν μπορεί να τους την δώσει δυστυχώς κανείς.Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί οι "άνθρωποι" δεν έχουν ίχνος καρδιάς πάνω τους και είναι τα πιο σιχαμένα σε ολόκληρη την κοινωνία εγώ αυτά είχα να πω και εύχομαι να μην υπάρξει άλλο κρούσμα στο χωρίο...! Έφυγε άδικα πάντως και σίγουρα θα λείψει πολύ σε όσους τον αγάπησαν πραγματικά. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΤΡΟΠΉ. ΑΝΤΊΟ ΦΟΙΒΆΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΆΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΧΆΡΙ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ(ΜΠΡΆΒΟ)...!!!

ΑΝΝΑ ΝΟΝΗ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ είπε...

ΝΑΙ ..το ειπα και θα το ξαναπω ''ανθρωποι'' σε ζωωδη μορφη!
ΝΤΡΟΠΗ !!!!
Σ αυτους που δεν σκεφτηκαν πως ''ο καλυτεροτερος παππους'' οπως αποκαλεσε ο Θανασης τον πεθερο μου, εχασε την παρεα του και το φιλαρακι του.
Σ αυτους που εκαναν το γιο μου να μισησει καποιους ανθρωπους απο το αγαπημενο του χωριο οταν εγω του μαθαινα να μη μισει.
Μονο αυτο εμεινε απο την πραξη τους.
Εφερα τον Φοιβο 35 ημερων στον γιο μου τον αγαπησαμε και τον πηγαμε στο χωριο γιατι εκει πιστευαμε πως θα ζουσε καλυτερα.
Δεν ηξερα και δεν φανταστηκα......

ATANA είπε...

ΦΛΙΨΗ!ΠΟΝΟΣ!ΑΙΣΧΟΣ!ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΡΘΟΜΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΑΝ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΓΑΥΡΑΚΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ..... ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Hitori Tana είπε...

Τα ζώα πάντα είναι ο τελευταίος τροχός στον οποίο ξεσπάνε όλοι οι κομπλεξικοί ψυχάκηδες που κατα τα άλλα είναι νομοταγείς πολίτες.

Πιστεύω προσωπικά, πως όποιος πειράζει ζώο πρέπει, μετά την αυτονόητη κράτηση σε φυλακή ως εγκληματίας, να παραπέμπεται και σε ψυχίατρο, γιατί είναι επικίνδυνος!

Καθίκια....Δεν ξέρω πως αλλιώς να τους αποκαλέσω...αν και αυτό λίγο είναι.

Σήμερα έμαθα κι εγώ πως τον χειμώνα δηλητηρίασαν ένα από τα πιο γλυκά και χαρωπά σκυλάκια της Πλάκας και πολύ λυπήθηκα γιατί τον έβλεπα κάθε μέρα μια περίοδο που δούλευα εκεί κοντά. :(

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

Προσωπικά ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με ζώα, δεν έτυχε να έχω κάποιο ζώο στο σπίτι, αλλά θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο να σκοτώνει κάποιος ένα ζωνταντό πλάσμα με τόσο άσχημο τρόπο και κυρίως όταν το πλάσμα αυτό δεν πείραξε κανέναν.
Αλλά τι να πεί κανείς, για την κοινωνία ενός χωριού, που οι μισοί δεν μιλάνε με τους άλλους μισούς, που δεν δέχονται οτιδήποτε νέο, που δεν δέχονται τους ανθρώπους που δεν ανήκουν στο στενό τους κύκλο.Τους αφήνουμε λοιπόν στον μίζερο μικρόκοσμό τους.

andreas kapetan gauraki είπε...

Πραγματικά το μόνο που θέλω είναι να μάθω ποίος το έκανε και να μου πει τι ποίος ο λόγος που έκανε κάτι τέτοιο τίποτα άλλο γιατί αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το μάθω και αν μου πει έστω και έναν λόγο τότε ίσως να νιώσω καλύτερα... :(

George είπε...

Ανδρέα, πίστεψέ με δεν θα νιώσεις καλύτερα, ίσα ίσα θα μισήσεις περισσότερο (αν όμως μάθεις, πες μας ποιος είναι). Δεν είναι δυνατόν να ανησυχούμε (και εγώ μαζί) για το αν τα σκυλιά μας θα βγάλουν τη νύχτα. Δεν είναι δυνατόν ανάμεσα σε μια χούφτα ανθρώπους να υπάρχει κάποιος που διαταράσσει αυτή την ισορροπία με τον πιο ανώμαλο και αρρωστημένο τρόπο! Εκτός και αν θέλει να ζήσει την υπόλοιπη μίζερη, ασήμαντη και ένοχη ζωή του, εκεί πάνω στο σπίτι του μακριά από τον πολιτισμό και τους ανθρώπους. Γιατί από εμένα προσωπικά, έχει ήδη διαγραφεί.