Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ένα σχόλιο με αφορμή την εκδήλωση του Νικητόπουλου

Η επιστημονική συνάντηση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Νικητόπουλος και η δημοτική κίνηση του «Άλλου Δρόμου» δείχνει ότι κάποιοι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τοπική αυτοδιοίκηση...
Για πρώτη φορά στην περιοχή μας, μια παράταξη φτιάχνει το πρόγραμμά της μέσα από το διάλογο και την κριτική από ανθρώπους που έχουν ειδικευτεί σε συγκεκριμένα θέματα. Ανθρώπους που μπορούν να προτείνουν λύσεις, που μπορούν να αποτρέψουν λάθη, που είναι ικανοί να εκτιμήσουν κατά πόσο μια ιδέα είναι εφικτή και εφαρμόσιμη.
Μια δημοτική παράταξη δεν μπορεί να είναι ιδιοκτησία του ενός, του υποψήφιου Δημάρχου, που με την ιδιότητα του ξερόλα κατεβάζει ιδέες για τα πάντα και που για πολλά από αυτά είναι αν όχι άσχετος, τουλάχιστον λιγότερο σχετικός από πολλούς άλλους. Χρειάζεται στο πλευρό του ανθρώπους με ειδικές γνώσεις, που θα αποτρέψουν τις υπερβολές, που θα κάνουν ρεαλιστικές προτάσεις, που δεν θα αναλωθούν σε προεκλογικά πυροτεχνήματα για τον εντυπωσιασμό των ψηφοφόρων.
Ένας υποψήφιος Δήμαρχος που σέβεται όχι μόνο το εκλογικό σώμα αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του δεν θα φτιάξει το πρόγραμμά του έπειτα από την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, δεν θα μιλήσει για τελεφερίκ και αγάλματα. Θα προτείνει όσα χρειάζεται ο Δήμος και μπορούν να υλοποιηθούν.
Γ.Χ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: