Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο τιποτένιος Ηλίας Κανέλλης

Τόλμησε ένας τυχαίος, ένας τιποτένιος δημοσιογραφίσκος του πενηντάευρου, ένα σκουλήκι της δημοσιογραφικής κενωνίας, ένα πειθήνιο όργανο της μασονικής στοάς και όλων των σιωνιστικών υποχθόνιων και ανθελληνικών σχεδίων και κυρίως ένας Τσιμεντόβλακας με Ταφ κεφαλαίο να κριτικάρει, να προσβάλλει και να ειρωνευτεί τον ένα και μοναδικό άρχοντα του Αργολικού Κάμπου και της Πορτοκαλί Λαμποργκίνι;
Τόλμησε αυτός ο γελοίος, που προφανώς ανήκει στην ρουφιανοαντιπολίτευση και συγγενεύει με τον αρχαίο Εφιάλτη να πιάσει στο στόμα του τον ηγέτη της αρχαιότερης πόλης του ηλιακού συστήματος;
Μπορεί να είμαι κωλοπλένης, μπορεί με το Άργος να έχω αιώνια και ουσιαστική αντιπαράθεση αλλά εκτός νομού Αργείοι και Ναυπλιώται είμαστε ένα. Είμαστε μια γροθιά. Ένα σώμα, μια ψυχή.
Και δεν μπορεί ο κάθε ανίδεος Τσιμεντόβλακας να πιάνει στο στόμα του έναν σύντροφο Αργολιδέα.
Και όχι όποιον κι όποιον. Αλλά τον ίδιο τον δήμαρχο του Άργους, τον κύριο Δημήτριο Καμπόσο φυσικά. Τη Καμποσάρα που αγαπάμε και σεβόμαστε όλοι!
Το όνομα αυτού του γελοίου υποκειμένου είναι Ηλίας Κανέλλης και απο το όνομα του αντιλαμβάνεται κάποιος πως απο την πόλη έρχεται και στη κορφή κανέλλα.

καταζητείται
Αυτός λοιπόν ο βλάξ, ο κομπλεξικός, τυχαίνει να αρθρογραφεί στη εφημερίδα
“Τα Νέα” και έγραψε ένα άρθρο υβρίζοντας χυδαία και ανυπόστατα τον μέντορα της ανάπτυξης και της εξέλιξης όλου του νομού. Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ και καλό θα ήταν μετά να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή σας απο τη μόλυνση που θα έχει υποστεί.
Τί λέει λοιπόν αυτός ο κύριος; Με τί οχετούς στολίζει τον πολυαγαπημένο μας δήμαρχο;
Καταρχήν, αν διαβάσετε και το άρθρο, αμφισβητεί την ξεκάθαρη συγγένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τη πόλη του Άργους. Την αμφισβητεί ενώ τα στοιχεία παρουσίαζονται μπροστά του αδιάσειστα.
Ο Ηρακλής, ο γνωστός Ηρακλής της αρχαιότητας, είχε ένα τρισέγγονο. Αυτός ήταν ο Τήμενος, ο βασιλιάς τ' Άργουσα. Ο Τήμενος τώρα είχε κάποια μακρυνή συγγένεια με τον Περδίκκα Α, βασιλιά της Μακεδονίας. Άρα; Ποιό είναι το προφανές;
Ο Μέγας Αλέκος ήταν συγγενής με τον Τήμενο, που ήταν τρισεγγόνι του Ηρακλή και καταγόταν απο το Άργος. Άρα ο Μέγας Αλέκος καταγότανε απο το Άργος. Τί δεν καταλαβαίνεις;
Πόσο πιο λιανά να στο κάνει δηλαδή ο δήμαρχος;
Τώρα αν εσύ είσαι προκατειλλημένος και δεν θέλεις να δείς την ξεκάθαρη συγγένεια πρώτου βαθμού που τεκμαίρεται απο τα γεγονότα, πρέπει να είσαι ή βλάκας ή κάποια μυστήρια και αντιαργείτικα συμφέροντα να εξυπηρετείς.
Επίσης ο δημοσιογραφίσκος ειρωνεύεται απροκάλυπτα της αναφορά του τρισμέγιστου Καμπόσου πως ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι Σλάβος. Με συγχωρείς ρε παλικάρι μου αλλά δεν έπρεπε να το πεί; Δεν έπρεπε να το μάθει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που τυχόν δεν το γνώριζαν, δεν το άκουσαν και δεν το σκέφτηκαν ποτέ ειδικά στο μέρος που βρίσκεται ο Τάφος του Φιλίππου; Και αν βλέπουν κάποιοι μόνο Σκοπιανική Τηλεόραση; Το σκέφτηκες αυτό εθνοπροδότη δημοσιογραφίσκε;
Κλείνοντας, ο τιποτένιος γραφιάς υποννοεί πως ο μέγας Καμπόσος δεν αντιλαμβάνεται την εποχή που ζεί και ανήκει στην εποχή των παχιών αγελάδων που όλοι και όλα ήταν υπέροχα. Που έλεγες μια εθνική μεγαλοστομία, ανύψωνες το ηθικό των παρισταμένων σαν λοχαγός σε στράτευμα ποντικαράδων και όλα μέλι γάλα και στη μέση η τραμπάλα.
Φίλε Ηλία Κανέλλε είσαι πολύ μικρός για να κατανοήσεις το βάθος της πολιτικής, κοινωνιολογικής και ιστορικής σκέψης του μεγάλου μας ηγέτη. Πραγματικά είσαι πολύ μικρός αλλά παραμένεις επικίνδυνος. Όχι για εμάς. Εμείς ξέρουμε πάντοτε τί ψηφίζουμε και είμαστε περήφανοι γι αυτό. Ο κάμπος και ο νομός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απο ανθρωπάκια σαν και του λόγου σου. Το έθνος όμως πρέπει να καιροφυλακτεί που ταίζει στους κόλπους του προδότες και προβοκάτορες σαν την αφεντιά σου. Ντροπή σου και πάλι ντροπή σου!
Τώρα για εμάς τους περήφανους υπηκόους Αργολιδείς εύχομαι καλές Αποκριές και καλά Κούλουμα να έχουμε. Στο μέγα Καμπόσο να του στείλω τα σέβη μου και τις ευχαριστίες μου που μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά στο πανελλήνιο και στο Μήτσο τον Κωστούρο να προτείνω και πάλι να ξεσκονίσει λιγάκι τους αρχαίους ιστορικούς μπας και βρεί καμιά σχέση του Ναυπλίου με κάποια αρχαία και δοξασμένη προσωπικότητα άλλης ελληνικής πόλης και κάνουμε και μείς με τη σειρά μας αδερφοποίηση.
Όπως φάνηκε δεν είναι και κάτι δύσκολο.

Τα λέμε πάλι Τρίτη μετά ταραμοσαλάτας.

Υ.Γ: Δυστυχώς την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχα ακόμη ενημερωθεί για το δεύτερο κείμενο του τιποτένιου Κανέλλη στα Νέα που περιέχει αποστομωτική επιστολή της Καμποσάρας στον γελοίο δημοσιογραφίσκο της πεντάρας αλλά και συνέχιση της ειρωνικής του ανάλυσης για τα έργα και τις ημέρες του μεγάλου δημάρχου. Ως εκ τούτου δεν πρόλαβα κάτι να προσθέσω. Με τη σημείωση όμως πως ο Δήμος Άργους-Μυκηνών πριν οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να επικοινωνεί με το Παλαμπούρτζι για να περικλείει στις απαντήσεις του και τις δικές μου υπερασπιστικές γραμμές στο πρόσωπο του Γίγαντα, σας παραθέτω το δεύτερο κείμενο του Κανέλλη για να κρίνετε και μόνοι σας το επίπεδο αυτού του πραγματικού ανθέλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: